АВТОРИЗОВАТЬСЯ НА ПРОЕКТЕ
ADD REVIEW ABOUT HOTEL
Sign up: 12.06.13
Countries, cities: 1 / 1
Reviews: 1
Comments: 6
Readership: 732
Photos: 72
Vacation as a couple in
June 2013
01.06.13 - 15.06.13
- Recommend this hotel

5

5 accommodation

5 service

5 food

 
Correct review - affects rating

Щойно повернулись з цього готелю Nelia Gardens , також як...

Щойно повернулись з цього готелю Nelia Gardens , також як летіли на Кіпр , ніякої конкретної інформації по готелю не було , лише компютерні проекти . Але все було чудово , ми відпочивали 11 ночей і 10 днів , Кіпр - це просто шикарно ! Готель новенький , красивий і ошатний ! На рецепції як і всюди привітні люди , які володіють рпосійською мовою . Нас заселили митю , порада не купляйте у готелі адаптеп для розетки він у них коштує 2 євро , а пройдіться 10 хвилин до супермаркету і купіть там за 50 центів .

Супермаркет той шо знаходиться поруч готелю , дуже дорогий ми як прихали то купляли для порівнняня воду 1,5 літрову за 2 євро за пляшку , а в сусідньому супермаркеті ( біля російського ресторанчику ) за 6 пляшок півтора літрових ми заплатили також 2 євро . Номера в готелі дуже чисті , рушники нам міняли щодня . Давали 4-5 штук на день , ми і з ними ходили на пляж . Ніякого залогу за пульти ніхто нівкого не просив . Але сейф і холодильник був платними . Ми ні того ні того не брали . залишали все у номері в валізі , нічого не пропадало , все було на місці . Давали щодня нове мило і шампунчики . Великий просторий номер , зручні дивани і чудовий релакс . Зразу біля готелю великий басейн , в якому є джакузі . Але не завжджи вмикали це джакузі . Просіть на рецепції і вам включать всі приколи у басейні . Чиста територія , все нове і блистить , готель має також свої 2 булини двоповерхові , так звані віли , але там нема басейну . Тож просіть шоб вам дали номер з видом на басейн , який увечері дуже красиво підсвідчується 5 кольорами .

Сніданки були однотипними і смачними , а вечері були мега смачними ! Сніданки тривали з 8 до 10 ранку , вечері з 18.30 до 21.00 . На вечерях за 11 днів були завжди нові супчики , дуже смачні , і щодня морозиво ( 4 види ) це навіть для тих хто їде по системі HB . На вечерях по пятницях грала жива музика , російські і не тільки хіти , у дуже гарному виконнанні . Потім офіціанти танцювали танці сіртакі , для всіх присутніх . В суботу були клоуни , міні цирк , і шикарні фокуси , дуже цікаво . Неділя і понеділок не було анімації , а потім у решта днів були і різні виступи , акторів , танці , сценки , одним словом все красиво . Проте вечері і анімація відбувались не у готелі Nelia Gardens а у Nelia Nelia Beach , йти до нього 4 - 5 хвилин .

Біля басейну повно лежаків , які завжди були вільними , не було багато хто ніжився біля басейну , всі йшли на море загаряти . До самого пляжу йти треба 5-8 хвилин не більше . Пляж біля готелю самий кращий , інші пляжі не такі .

Пляжі на Кіпрі різні , є з галькою є з піском , біля на був з піском . Рекомендую на автобусі зїздити на самий кращий пляж Європи Нісі біч , там краса нереальна . Проїзд у автобусі коштує 1 євро , якшо вязти абонемент за 3 євро , то можна кататись цілий день у всі напрями . Автобуси курсують до 4 ранку , вдень інтервал 25 хвилин , у нічні години незнаю .

Готель розташований у вигідному місці , біля готелю є провулок з красивими фонтанами , красивою церквою , музеєм риби і моря ( вхід 4 євро у музей ) Повно ресоранів , таверн , і всього цікавого .

Рекомендую обовязково зїздити на мис , так краса неземна , повно фоток нафотографуєте . ЇЗдили на автобусі у сусіднє містечко Параліміні , ціни нижці на все . Адже там нема моря .

Екскурсії не брали бо дуже дорогі 75 євро це закруто . Організували собі самі за 11 днів різні поїздки по місту і регіоні , на автобусі . Зїздили у аква парк , вхід 35 євро плюс 5,50 за шафу для зберігання цінних речей .Він працює з 10 ранку до 18.00 . Рекомендую їхати туда на 5-6 день перебування на Кіпрі , шоб не згоріти на сонці .

Біля готелю є макдональдс де вай фай , дуже повільний . За макдональдсом є повно таверн і ресторанчиків , раджу сходити у таверну му- му ( корова стоїть на вході ) код на вай фай 1234512345 , ми часто не ходили у саму таверну а сідали на лавку і користувались нетом .

Сам інтернет у готелі дорогий . Нам все сподобалось , всі привітні , окреме дякую офіціантці Андре , вона просто супер людина , дуже привітна і шустра . Взагалом раджу цей готель їхати і не будете шкодувати . У готелі були 95 % туристів з Пітера і 5% з України . А вечером спокійно біля басейну нема пяних , нема криків , звучить приємна ненавязлива музика на території , мякі диванчики , більярд ( 1 євро ) . Територія чита і прибрана , багато зелені , ми їхали з гарними емоціями і настроєм і все так і було 11 днів нас тішив готель і Кіпр своєю чарівністю . Не хотілось їхати до Львова , час злетів дуже швидко , ми прилетіли до Львова за 2 години 35 хвилин , залишились лише приємні враження !!!

Фото туриста отеля

Hotel territory

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Hotel territory

Фото туриста отеля

Rooms

Фото туриста отеля

Hotel

Фото туриста отеля

Rooms

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

View more
TRANSLATE
Added 12.06.13 21:03 (4 576 characters in the review)
Add comment
Complain

00:03 13.06.13

Спасибо за прекрасный и подробнейший отзыв!!! ;) Поскорее бы модератор проверил отзыв, чтобы можно было бы фоты посмотреть. :)

Читать было сложно, но мне муж перевёл то, чего я не поняла. :))

И даже вопросов у меня не осталось. Теперь вся картина ясна и душа успокоилась.

12:59 13.06.13

Пані Валентина , радий що вам , тепер все стало ясним , мені приємно що інформацію , яку я вчора писав годину , була для когось корисна .
Гарного вам відпочинку на сонячному Кіпрі !!! :)

15:19 14.06.13

Спасибо, за отзыв, Виталик! Особенно понравилось с кодом вайфай )) Собираемся туда 04.июля поехать. А что на счет комаров, насекомых, читала что их на Кипре очень много ? Спасибо за ответ. И на счет пляжных полотенец, под депозит на ресепшене их не дают ,только с номера можно брать?

21:49 14.06.13

Добрий день Марія , класно вам ви там лише побуваєте , залюбки поїхав би з вами ще раз туди , хоча б на кілька днів , щоб знов вернутися на гарне і тепле море , за просто класний і веселий острів :))))
Відповідаю : Комарів , мух , метеликів , жучків , і вської такої фігні там не було абсолютно . До речі у готелі якшо ви відкиєте вікно на балкон , одразу блокується і вимикається кондиціонер , тому якшо хочете , шоб дуло холодом закривайте вікно на балкон . Так от в нас вікно було майже постійно відкрите і ніяких комарів і мух не було ні в номері ні на території :) На пляжі тоже комфортно і нема такого нічого :)
Багато чого можуть писати тур агенти , або спеціально шоб купляли всякі креми і засоби від комарів , це все зайве !
Не рекомендую купляти місцеву горілку ЗІВАНІЮ , вона має 45 градусів , біля готелю її можна купити за 13 євро , а трохи пройтись і та сама коштує в районі 8 євро , але чесно говорячи , вона тих грошей не вартує . Мед їхній нічим не відрізняється від нашого , такшо на сувенір тоже не рекомендую .
Ми як заселилися нам ніхто не давав полотенця ( рушники ) вони вже були у номері 5 штук Два дуже великих , і 3 малих , на наступний день їх забрали і дали чисті , потім ше раз так , потім у нас наскладалося їх штук 9 , то нам 2 дня не міняли , мабуть самі покоївки заплутались , скільки нам їх дали ))))))))))))))) Ми як виселялись то я на підлогу кинув 8 рушників за 2 дня . На балконі є поруччя , де можна їх посушити , і посушити купальний костюм , чи ше шось :)

22:03 15.06.13

:)))) спасибо за полезные советы,Виталик! Я уверена, что наш отдых пройдет здорово!

18:44 04.07.13

Було б ще дуже непогано якби і на booking.com люди цілого світу також писали відгуки російською

18:49 04.07.13

а відгук насправді дуже корисний. Дякую Віталій

00:55 05.07.13

Я дивуюся таким людям як Ирина Логинова , жіночко ви тут не кричіть , я для вас тут спеціально нічого не пишу , я написав для адекватних туристів , щоб знали повністю все про готель цей і Кіпр закрема , ви у цій категорії відсутні !!! Я не збираюся для вас тут спеціально писати по російськи , маєте гугл перекладач , якшо треба то перекладіть собі і не кричіть тут ! Цей сайт призначений для туристів нормальних , такщо ви тут трохи прибережіть свої емоції , і не читайте нічого !!!
От tourne вам дякую :)

11:33 05.07.13

tourne, букинг не российский сайт, если вы не знали. Ваше сравнение нелепо.

Vitalik, на ваше хамство на украинском языке отвечать не стану. Просто пожалуюсь модератору. Или лучше мне обложить вас по-франзуски?)))

11:37 05.07.13

Слухайте Іро припиніть тут ворожу ситуацію розпалювати , вам заспокійливого б я радив прийняти і зїсти круасана французького :)

02:33 06.07.13

WOW...так ви,Іра, навіть приблизно не зрозуміли в чому справа?! OK! постараюсь пояснити доступно: в правилах користування сайтом www.tophotels.ru нічого не сказано про те, що користувачі повинні висловлюватись виключно російською мовою, тому, це, як мінімум, некоректно з вашого боку вимагати від доброзичливого туриста друкувати російською персонально для вас. Уявіть собі ситуацію що якийсь Hainz з Німеччини чи Janek з Польщі випадково чи не випадково залишив відгук на www.tophotels.ru ну звичайно ж своєю мовою.Як ви на це відреагуєте?.... та ніяк.І тут не в транслейторі справа!........ чи не так?

13:34 06.07.13

Ирина, у Виталия один из самых полезных отзывов и самые подробные фотки. Какая разница, на каком языке? Кто хочет - тот прочитает. :) Благо он-лайн переводчики не перевелись ещё...

15:19 06.07.13

Если я иду на иностранный сайт, я перевожу отзывы в гугле. Это сайт на РУССКОМ языке. Уважайте и сайт и Россию. На международных сайтах есть градация отзывов по языкам, и отзыв на иностранном языке там попросту не отобразится, если его специально не искать.
Устроили тут украинский междусобойчик. Пришли на сайт .ru - будьте любезны по-русски изъясняться. Ведь вы понимаете русский язык. С какой целью СПЕЦИАЛЬНО тут писать на украинском? Это ВЫ разжигаете тут отношения.

15:50 06.07.13

Іро , ви справжній патріот своєї держави , ваші дописи тут , вже навіть не дратують , а навіть смішать мене ! Будь ласка , покиньте справу тут щось приписувати , і їдьте у Францію , купіть краще французький багет собі :) Гарного дня Вам !!!

16:26 06.07.13

Ирина Логинова для чого розводити ворожнечу ! Ми всі робимо одну справу допомагаємо туристам в їх пошуках , розміщуємо коментарі !
Якщо Vitalik і написав відгуки на українській мові ,то що тут поробиш , він українець володіє цією мовою кращі ніж російської , я не бачу нічого страшного в його діях , я рахую якщо людина зацікавлена в його коментарях і її важко зрозуміти , то вона легко скористається перекладачем !
Тут не треба шукати хто правий ,а хто винний , просто треба відноситися один до одного з повагою !

-----------------
Ирина Логинова для чего разводить конфликтную ситуацию ! Мы все делаем одно дело , помогаем туристам в их поисках, размещаем комментарии! Если Vitalik и написал отзывы на украинском языке, что тут поделаешь, он значит украинским владеет языком лучше, чем русским , я не вижу ничего серьёзного в его действиях, я считаю если человек заинтересован в его комментариях и его трудно понять, то она легко воспользуется переводчиком !
Здесь не надо искать кто прав, а кто виноват, просто нужно относиться друг к другу с уважением!

02:51 07.07.13

Як бачимо, ніякої градації по мовах на www.tophotels.ru немає, раз відгук Віталія ще тут. Мабуть тому, що ВИ розумієте українську так, як і МИ російську. Адже всі сайти .ru не розраховані виключно на росіян. То чому в неті, не знаючи до кого я звертаюсь, я повинна висловлюватись нерідною мовою? Як це-поважати сайт?......на сайті є свої правила, яких потрібно дотримуватись. А повага до Росії- це поняття реальне, а не віртуальне.Перебуваючи на території будь якої країни,і Росії зокрема, адекватна людина ПОВИННА спілкуватися мовою цієї країни!

12:45 09.07.13

О, какие украинцы дружные ребятки! Есть о чем задуматься. Ну, а раз администрация сайта относится к данной ситуации безразлично, буду размещать отзывы отныне на таджикском, узбекском, казахском и т. д. языках бывшего СССР. А шо? Нехай переводят, кому надо)))

19:41 19.07.13

Уважаемый Виталий! Спасибо огромное за такой подробный отзыв!

20:05 20.07.13

Будь ласка Оксано !
Приємного вам відпочинку у цьому готелі , та на Кіпрі зокрема !!! :)

Чтобы добавить комментарий, необходимо авторизоваться
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Sign up