АВТОРИЗОВАТЬСЯ НА ПРОЕКТЕ
ADD REVIEW ABOUT HOTEL
Sign up: 24.04.24
Countries, cities: 1 / 1
Reviews: 1
Comments: 0
Readership: 0
Photos: 1
Vacation as a With friends in
April 2024
11.04.24 - 25.04.24
- Recommend this hotel

5

5 accommodation

5 service

5 food

Guest status confirmed via voucher
Gratitude - does not affect the rating

Geras hotelis

Superinis ap tarnavimas labai geras maistas animacija labai gera pliazas geras ,tinka plaukioti su nardimo kaukem ,salia koralu rifas ..labai grazu Dėkojame, kad skyrėte laiko pasidalinti atsiliepimais. Nors ir linkime jums geresnės patirties, iš tokių atsiliepimų mokomės ir naudojame tobulėti. Visos jūsų pastabos buvo perduotos skyriaus vedėjui dėl kambarių, gėrimų ir gultų.

Patikrinus mūsų klinikos įrašus, nėra jokių duomenų, kad jums būtų suteiktas medicininis gydymas, todėl nėra įrodymų, kad buvote tariamai apsinuodijęs maistu. Jūsų viešnagės metu buvo tik vienas skrandžio ligos atvejis ir tai yra viešbutyje, kuris dirba dideliu pajėgumu. Visada reikia atsižvelgti į tai, kad mitybos ir klimato kaita gali turėti įtakos žmogaus medžiagų apykaitai. Dažnai per atostogas, kai valgote maistą, kurio paprastai nevartotumėte, ir patiriate klimato pokyčius, nėra neįprasta, kad iškyla skrandžio problemų.

Taip pat norėčiau pasinaudoti proga ir užtikrinti, kad kas mėnesį atliekame sveikatos ir saugos auditus, kuriuos atlieka tarptautiniu mastu pripažinta nepriklausoma audito įmonė, ir mes nuolat pasiekiame geriausią įmanomą įvertinimą. Atsižvelgdami į labai aukštus audito balus, didžiuojamės galėdami jums pranešti, kad mūsų turtas dirba pagal itin aukštus standartus, todėl nemanome, kad kokia nors liga gali būti siejama su netinkamu maisto tvarkymu ir (arba) higienos praktika.

Tikimės artimiausiu metu dar kartą pasveikinti jus Meraki kurorte ir linkime viso ko geriausio!

Pagarbiai

Svečių patirtis ir kokybės komanda

Фото туриста отеля

Rules and regulations

TRANSLATE
Added from hotel 24.04.24 22:30 (1 542 characters in the review)
Add comment
Complain

11:43 25.04.24

Уважаемая Гуэст
Большое спасибо за отзыв и за высокие оценки нашего труда! Ваше мнение очень важно для нас. Всегда ждем Вас и Вашу семью у нас в отеле! С уважением и наилучшими пожеланиями, администрация Meraki Resort.

Чтобы добавить комментарий, необходимо авторизоваться
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Sign up