АВТОРИЗОВАТЬСЯ НА ПРОЕКТЕ
ADD REVIEW ABOUT HOTEL
Sign up: 18.04.24
Countries, cities: 1 / 1
Reviews: 1
Comments: 0
Readership: 0
Photos: 4
Vacation as a With family in
April 2024
14.04.24 - 21.04.24
- Recommend this hotel

5

5 accommodation

5 service

5 food

Guest status confirmed via voucher
Gratitude - does not affect the rating

Перший наш відпочинок у Шармі!!!

У квітні 2024, з сімʼєю відпочивали у цьому готелі. Прилетіли рано, прийшлося трішки зачекати заселення, але прийняли дуже гарно!Відразу кинулося в око гарна велика тераса на рецепції з якої відкривається краєвид на море і територію, яка дуже велика, зелена,красива, чиста і доглянута!Номер нам надали хоч старий але досить великий з двома кімнатами і з виходом на басейн з тераси! Басейн для дорослих і два для маленьких. В номерах прибирають кожен день. Хоча номер повторюся досить старенький, потребує оновлення, а також не працює в номері вайфай, приходилося ловити його по території!Море дуже красиве, окремий вид насолоди плавати з рибками, можна біля берегу, а можна з понтона! Попри те що відпочиваючих було дуже багато, в основному італійці, лежаків на пляжі вистачало всім!Анімація, розваги всього достатньо, скучати не прийдеться!Іжа різноманітна, смачна, хочеться відмітити піццу і пасту, яку готують не гірше ніж в Італії! Біля готелю можна взяти таксі і за 5 доларів доїхати до центру де багато магазинів, аптек і т.д.

Моя порада взяти щось від комарів, тому що ввечері їх достатньо багато!Взагальному атмосфера хороша, комфортна, адміністрація готелю іде на зустріч у вирішенні будь-яких питань! Обов’язково повернемося ще!!!!

Фото туриста отеля

Rules and regulations

Фото туриста отеля

Rules and regulations

Фото туриста отеля

Rules and regulations

Фото туриста отеля

Rules and regulations

TRANSLATE
Advantages
харчування море анімація персонал
Disadvantages
комарі немає вайфаю
Added from hotel 18.04.24 16:52 (1 243 characters in the review)
Add comment
Complain

14:30 21.04.24

Dear Value Guest , Thank you so much for taking time to share your experience. It is wonderful that you enjoyed your stay at Amphoras Beach Resort. We are looking forward to your future stays.
Best regards,Hotel administration

Чтобы добавить комментарий, необходимо авторизоваться
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Sign up