АВТОРИЗОВАТЬСЯ НА ПРОЕКТЕ
ADD REVIEW ABOUT HOTEL
Sign up: 29.08.13
Countries, cities: 2 / 3
Reviews: 7
Comments: 14
Readership: 9245
Photos: 44
Отзыв об отеле Otium Family Amphoras Beach Resort, Shores Amphoras Resort, Otium Hotel Amphoras Sharm, Sun Shine (отель был переименован 01.12.22)
Vacation as a Family with children in
March 2021
25.03.21 - 02.04.21
- Do not recommend the hotel

3.3

4 accommodation

3 service

3 food

 
Correct review - affects rating

Не варто довіряти позитивним відгукам!

В Єгипті 6 раз і порівнюю з готелями 4-5 зірок (бюджетних).

Якщо коротко - не сподобалось! Риф мертвий, риб дуже мало! Майже весь день червоний прапор - якась течія в цій бухті. Нормального піщаного заходу для дітей теж немає, зрізаний риф з камінцями.

Тепер по порядку:

1. Обслуговування:

Приїхали о 9 ранку - одягли браслети і дозволили поснідати. Заселення чекали до 14:00. Були свідками скандалів, коли декілька чоловік заплатили 20-30$, щоб заселитись раніше і в кращий номер, а о 14:00 їх чемодани ще стояли поруч з нашими. Не знаю, чи повернули їм кошти...

Їхали ми 3 сім’ями з дітьми. І я, і наш турагент писали менеджеру, щоб нас заселили в сусідні номери. Як виявилось, ніхто нічого не читав і ніяких відміток при заселенні про це не було. Але після нагадування в 5 раз, все ж дали сусідні номери.

Із сервісу сподобалось лише прибирання кімнати. Дуже приємний і старанний працівник.

2. Територія:

Готель великий і будьте готові ходити пішки багато... а ходити доведеться, тому що на весь готель лише 2 туалети (біля столовки і біля басейну з гірками). Тому, якщо ви відпочиваєте в теплому басейні, чи сидите в барі- доведеться бігти в свій номер. Це реально дуже напрягає!

Але, коли будете бігати- дивіться навкруги- там багато квітів, чапельки гуляють, водичка тече- красиво! ;)

3. Море:

Довго обирали готель, тому що компанія велика- одні хотіли піщаний вхід в море, інші красивий риф. Начитались гарних відгуків, а дарма! Риф жахливий! За попередні 5 разів в Шармі я не бачила такого мертвого рифу. Риб біля берега більше, ніж біля понтону. Так ще й понтон відкритий максимум 3-4 години на день. Постійно червоний прапор висить!

Піщаного заходу з берега теж толком немає, зрізаний риф і море по коліно.

І ще великий мінус- прийшовши зранку після сніданку, вже не знайдеш вільного лежака. Їх займають о 6 ранку, а дехто і з вечора. Не раз спостерігали, як «забиті» лежаки пустували, а сім’ї з маленькими дітками пеклися на сонці. Ні собі, ні людям!

4. Харчування:

Порівнюю харчування з доковідним періодом, тому може бути не зовсім об’єктивно. Але сніданок взагалі ніякий- яйця... і слойки...і фету ще можна взяти..і більше ніякого вибору ;( млинці гливкі, ковбасу і сир - не раджу (целюлоза).

Обід трохи краще- 2 види супу. Двічі давали дуже смачні - з крабами і кальмарами і курячий. Обіди в основному одноманітні, але вибрати можна - курка на грилі, риба смажена, якісь котлети, печінка. З гарнірів- макарони, рис, картопля фрі. Інколи давали морозиво, фрукти (апельсини, мандарини, банани, гуаява, дині і кавун- не все одразу).

Можна підобідати в кафе біля гірок. Там, як і в центральній столовці, о 12:30 починають давати фрукти/овочі, картоплю, піцу і снеки. Не зрозуміло, чому перекус о тій самій годині, що і обід в столовкі. В проміжку між сніданком і обідом ні фруктів, ні снеків для дітей немає. Лише бар працює з 10:00,де завжди черга.

Вечеря починалась о 18:30. Через день були «рибні дні». Давали крабів (пусті, підійдуть лише для фото). Сподобались тушені креветки з кальмарами. Одного разу давали кальмари в клярі- теж непогані. Двічі потрапили на «день тунця»- відрізають від здоровенної рибини і смажать. Але, якщо чесно, він сухий і без смаку, навіть не солений. Виглядає красиво , але вдруге уже не брали. Курка на грилі завжди смачна, були індичка, качка і яловичина.

Взагалі, на обід і вечерю можна собі щось вибрати за смаком, але це не гарантує доброго самопочуття. Вся наша компанія (9 чоловік) страждали від проблем травлення.

5. Номер:

Номер отримали з видом на задній двір, але вже не міняли, тому що хотіли 3 номери поруч з друзями. Сам номер великий, матраци і постіль нові, рушники також білі і чисті. Меблі старі, але це для нас не принципово, можна витерпіти. В критичному стані ванна кімната-це жах! Видно, що нещодавно змінено унітаз і раковину, все інше мабуть старше моєї бабусі! Не зважаючи на старанне прибирання, ржаву ванну, іржавий кран і душ вже нічого не врятує!

6. Анімація:

Анімація сподобалась, дівчата завжди привітні і не нав’язливі. З дітками цілий день займались, ввечері міні-діско проводили. Молодці!

Розважальна програма - стандарт - міс отель, містер отель ... жива музика (дискотека для пенсіонерів).

Висновок: отель не сподобався нікому з нашої компанії! І вперше я з задоволенням повернулась додому!

Фото туриста отеля

View from the room

Фото туриста отеля

Hotel territory

Фото туриста отеля

Rules and regulations

Фото туриста отеля

Rooms

Фото туриста отеля

Pools

TRANSLATE

нАан rated hotel services

4.0 Services and maintenance quality

3.3 Suitable for a holiday

Beach

Children services

Location convenience

Rooms

Hotel infrastructure

View all
Advantages
Красива територія
Disadvantages
Немає рифу немає піщаного заходу в море
Added 03.04.21 14:09 (4 337 characters in the review)
Add comment
Complain

17:05 03.04.21

Вітаємо, Анна! Дякуємо за те, що знайшли час залишити коментар про наш готель. Ми дуже раді, що Ви змогли, хоча б частково, насолодитися гарною територією, а також раді, що робота нашого персоналу залишила позитивні враження. Ми шкодуємо, що не змогли відповідати всім Вашим очікуванням під час відпочинку. Хочемо подякувати Вам за перераховані мінуси, так як дана інформація дуже важлива для поліпшення якості сервісу.
З повагою та найкращими побажаннями,
Адміністрація готелю

Чтобы добавить комментарий, необходимо авторизоваться
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Sign up