АВТОРИЗОВАТЬСЯ НА ПРОЕКТЕ
ADD REVIEW ABOUT HOTEL
Sign up: 08.07.18
Countries, cities: 1 / 1
Reviews: 2
Comments: 8
Readership: 2951
Photos: 42
Vacation as a With family in
March 2019
23.03.19 - 30.03.19
- Recommend this hotel

4.2

5- accommodation

4 service

4 food

 
Correct review - affects rating

рекомендую однозначно!

Минув тиждень, як ми з сестрою повернулися з Єгипту. Були в Шармі вже втретє. Перед тим відпочивали в хороших 5* готелях. Цього разу обрали Parrotel Aqua Park 4* по відгуках та й ціна була на нього непогана.

Отже, приїхали в готель ми десь о восьмій вечора, нам відразу одягнули браслети та відправили на вечерю. Після неї дали електронні ключі від номера, картки на рушники і тонко натякнули, якщо номер не сподобається підходьте на ресепшен. Не робіть наших помилок, відразу питайте про кращий номер і "буде вам щастя"))) Ціна питання 15-20$. І кращий номер буде дійсно хороший: просторий, чистенький, з новими меблями, LEDтелевізором, чайником і засобами гігієни та ще й wi-fi працюватимиме. Хоча, якість його не найкраща, особливо ввечері. Але нам вистачало. Відправити повідомлення і навіть інколи зателефонувати на viber можна. Щодо прибирання, не шкодуйте залишати чайові. Хлопці в номерах прибирають досить якісно й без них, але за 1$ вам і водички залишать більше, і душгелів з шампунем доставлять і стікерів з кавою більше покладуть. Фігурки з рушників нам робили щодня.

Територію готелю велика, доглянута, зелена. Багато квітів. З 5 години ранку поливають траву, чистять басейни (їх тут кілька) та канали з водою, стрижуть кущі і миють доріжки. Всюди стоять смітники.

Аквапарк хороший. Багато гірок для дітей і дорослих, є басейн із штучними хвилями, "лінива" річка.

Море!!!! Готель знаходиться на другій лінії, проте, до пляжу пішки 5 хвилин. Або автобусом (ходить кожних 5-10 хвилин )через територію Parrotel Beach Resort 5*. Пляж великий, піщаний. Поплавати можна лише з пантона. Біля берега обов"язково потрібні "коралки", щоб не поранитись. Через сильний вітер вранці дуже часто вивішували червоний прапор. Та десь об 11-тій завжди був вже жовтий.

Харчування. Дивуюся відгукам тих людей, які писали "голодными не останетесь", "ел одну картошку", "кушать нечего". Ну не знаю, можливо ці люди дома їдять виключно марципани та фуагра. Тоді, так, харчування вам тут не підійде))) Вибір не дуже великий, але обрати щось собі до смаку можна))) Щодня було м"ясо, риба, рис кількох видів, макарони, боби, овочі, картопля, яку я жодного разу не їла. ДУЖЕ нам з сестрою сподобалася лазанья і крем супи! Щовечора смажили щось на грилі: перепілки, курячі крильця, ковбаски. На сніданок завжди було кілька видів фети, сири, смажили яйця, млинці і тости, рисова каша, пластівці, круасани. З фруктів щодня були дині, апельсини, фініки, фезаліс, банани, мандарини. Такі смачні і солодкі мандарини, я їла вперше. Солодощів вибір і не великий, і не малий. А от випічка в Parrotel чудова! Слойки дуже смачні!!!! Єдине, в ресторанах давно пора зробити ремонт та поміняти меблі. Але це дрібниці. І так, як більшість(90%) відпочиваючих, це українці черг не уникнути. Люблять наші люди їх створювати)))) Тому, ми вечеряти ходили в годині 8, не раніше. Перекусити картоплею фрі або піцою між основними прийомами їжі можна на пляжі, або в барі біля аквапарку. Каву з апарата пили в барі на другому поверсі над ресепшеном. Щодо алкоголю, то він місцевий. Хто був в Єгипті, той зрозуміє))) Але пиво наливали пляшкове, досить непогане.

Персонал ввічливий, неприставучий, завжди посміхаються, вітаються. Посміхайтеся їм у відповідь і давайте "на чай"(це їхній основний заробіток).

Оцінка мого відпочинку-5!!! Оцінка готелю-тверде 4!!! Тільки тому, що мені є з чим порівняти.

P.S. не дивуюся чому є погані відгуки. І не вина в тому працівників готелю. Більшість наших людей шукає недоліки і негатив. За 7 днів, ми бачили мало усміхнених облич відпочиваючих. Люди постійно були чимось незадоволені.

В ресторані був хлопчина офіціант, який нам з сестрою завжди знаходив столик, приносив напої, виделки на солодке, одноразовий посуд, якщо ми хотіли взяти з собою щось до кави в номер. Бо ми одні із небагатьох, хто приходив з посмішкою.

P.S.2- наступного разу я двічі подумаю чи їхати в готель в якому відпочивають здебільшого наші.

Фото туриста отеля

Beach

Фото туриста отеля

Beach

Фото туриста отеля

Rooms

Фото туриста отеля

Hotel territory

Фото туриста отеля

Hotel territory

Фото туриста отеля

Rooms

Фото туриста отеля

Hotel territory

Фото туриста отеля

Hotel

Фото туриста отеля

Hotel territory

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Rooms

Фото туриста отеля

Rooms

Фото туриста отеля

Rules and regulations

Фото туриста отеля

Hotel territory

Фото туриста отеля

View from the room

View more
TRANSLATE
Disadvantages
море
Added 06.04.19 22:07 (4 028 characters in the review)
Add comment
Complain

22:37 09.04.19

Полностью соглашусь с вашим отзывом, единственное, что номер у меня был новенький, также не понимаю, кто пишет, что нечего кушать, картошка такпя, картошка сякая, творог, мясо, рыба в разных вариациях. Да люди дома и половины этого не готовят и не пробовали...

17:05 10.04.19

Дуже розгорнутий, детальний і помічний відгук. Дякую. Все прояснилося. Ivanna, а чи є поблизу шопінгові місця і чи є певні рекомендаціі щодо них? І на рахунок ще номерів? Вони видові чи є будівництвов‘ю?

20:21 10.04.19

Поряд з готелем багато магазинчиків. Ми ходили в відомий в Шармі "Джордж Клуні". Хвилин 10-15 пішки. Ціни приємні)))
Номерів з будівництаов'ю немає)

20:58 14.04.19

А що не так з морем? Пишуть в відгуках, що під час приливу можна заходити з берегу і вода по пояс.

22:34 14.04.19

Можливо. Та під час нашого відпочинку були лише відливи і води було ледь по коліна. Але якщо Ви любите пірнати з пантона, то це зовсім не проблема.

23:01 14.04.19

Збираюсь з сином 6р летіти, йому б було краще з берега заходити...

23:06 14.04.19

Малому буде якраз добре.
Ви його з аквапарку не витягнете))))Приємного і вдалого відпочинку!

Чтобы добавить комментарий, необходимо авторизоваться
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Sign up