АВТОРИЗОВАТЬСЯ НА ПРОЕКТЕ
ADD REVIEW ABOUT HOTEL
Sign up: 09.04.17
Countries, cities: 1 / 1
Reviews: 1
Comments: 0
Readership: 541
Photos: 4
541
reader outreach
0 readers
find it useful
Vacation as a With family in
March 2017
20.03.17 - 30.03.17
- Recommend this hotel

4.8

5 accommodation

5- service

5 food

 
Correct review - affects rating

Прекрасний відпочинок.Рекомендую

Нещодавно повернулися з друзями із відпочинку у готелі «IL MERCATO», що у Єгипті. Море вражень та приємних спогадів!

В аеропорту Шарм-ель- Шейха нас зустріли представники компанії «ANEX tour» , оперативно розсадили всіх туристів по комфортабельних автобусах і відвезли у готелі. Ця «процедура» зайняла приблизно 1 годину часу.

Готель «IL MERCATO» , в першу чергу, вразив своєю архітектурною вишуканістю ,внутрішньою оздобою і красою прилеглої території. У холі нас зразу ж зустріли приємні адміністратори Вікторія (українка) і Махмуд, запропонувавши присісти та випити прохолодні напої. Питання поселення було швидко вирішене та усміхнений носильщик заніс нам валізи у номер.

Номера просторі та затишні, все справне. Прибирали щодня, з рушників викладали кумедні фігури, що завжди додавало настрою.

Окремо хочу сказати про ресторан. СУПЕР!!! Вся команда ресторану – справжні професіонали своєї справи. Великий вибір їжі, завжди все тепле та смачне, естетично викладене. Шеф-кухар щодня виходив у зал та цікавився пропозиціями, зауваженнями та вподобаннями відпочиваючих стосовно роботи ресторану. Спілкування з ним було цікавим.

Ми вибирали завжди закритий зал ресторану, де не курять та немає МУХ. Обслуговували офіціанти, які завжди були уважні до нашої компанії, жартували, вчасно приносили замовлене та прибирали зі столу. Особлива подяка El Sayed Mohamed! Молодець! Привітний, завжди усміхнений він додавав настрою всім нам кожного разу під час перебування у ресторані.Що не скажеш про представника компанії «ANEX tour» , який працював у готелі. Привітним він був до тієї пори, поки ми не відмовились від послуг «ANEX tour» стосовно екскурсій. Після такої відмови він у наш бік навіть не дивився. Більше того, коли ми в останній день підійшли із запитанням про трансфер до аеропорту, то він не надав нам необхідної інформації.

На пляж з готелю возять комфортабельним,постійно чистим автобусом. Завжди по графіку, все без проблем. Пляж чистий, лежаки та парасолі – норм . Аніматори – молодці! Зарядка та волейбол з ними на пляжі нам сподобались. Дякуємо за цікаве спілкування та екскурсії хлопцям Бекрі та Хусаму із «First Dive Club»,які офіційно працюють від готелю на пляжі,а у вечірній час їх можна зустріти у холі готелю біля рецепції. Вони справжні професіонали, які навчили нас занурюватись під воду та показали підводну красу Червоного моря.

Відпочинок у «IL MERCATO» нам сподобався попри те, що були погрішності у прибиранні самого готелю, деякі приміщення потребують ремонту та дбайливої руки господаря. На це ми старались не звертати уваги, а професіоналізм та хороше ставлення працівників (дякуємо, Вікторіє!)нам у цьому допомагав. Рекомендуємо готель для відпочинку.

Фото туриста отеля

Rooms

Фото туриста отеля

Nearby the hotel

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

View from the room

TRANSLATE
Advantages
ресторан
Disadvantages
прибирання
Added 09.04.17 15:41 (2 713 characters in the review)
Add comment
Complain
Чтобы добавить комментарий, необходимо авторизоваться
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Sign up