АВТОРИЗОВАТЬСЯ НА ПРОЕКТЕ
ADD REVIEW ABOUT HOTEL
Sign up: 02.02.17
Countries, cities: 1 / 1
Reviews: 1
Comments: 0
Readership: 250
Photos: 6
Vacation as a couple in
December 2016
05.12.16 - 15.12.16
- Do not recommend the hotel

2

2 accommodation

2 service

2 food

 
Correct review - affects rating

Жах, не рекомендую цей гадюшник нікому

Слів нема передати емоції від такого відпочинку. Приїхали пізно, десь за хвилин 20 дали номер. Йти до нього метрів 300 в сторну моря. Зайшовши в номер, були просто в шоці. Сантехніка поламана, ледве тримається. На обідку унітаза пляма сечі (на фото добре видно), шви в ванні заліпленні якимось вапном. Всі жахливі фото в інших відгуках чиста правда. Ремонт в номері давно не робився. Були просто в шоці. Показали все, сказали нічого не зможуть зробити, хоча унітаз протерли.

Були трохи змучені з дороги не мали сил скандалити, залишились в тому ж номері, попередньо поцікавившись дізнались що у всіх такі ж номера.

Вай-фай платний, 5 доларів на добу і то на рецепції.

Харчування на двійку. З морепродуктів один вид риби кожен день. Деколи смажили крабів і кальмари. Все. І кожен день одне і теж. Одні і тіж страви. Мінялись 2-3 страви. День сурка. Відвідали ресторан а ля карт, ліпше б не йшов. отруївся. 3 дні нічого не їв нормального. Сам головний ресторан убогий і брудний, дають по 1 салфетці, часто не вистачало кружок, стільці брудні. Стакани не миють а споліскують водою, і то напевно через раз.

Запевняли що басейн з підігрівом, не вмикали жодного разу.

Пляж піщаний, хоча не вистачає заслонів від вітру. До моря йти 300 метрів по понтону. Коралів не має.

Посуд на пляжі весь в подряпинах, надщерблений. Обслуговування - 0!!!! Прибирали через день, вечором. коли ти лежиш відпочиваєш, не хочеш навіт вставати. Супер рішення! Ні щоб прибрати протягом дня коли всі на пляжі. Міняли батарейки в сейфі 5-6 днів, точно не згадаю вже. Замінили за день до відїзду. Добре що нічого не вкрали.

Дуже цікавлять позитивні відгуки. Впевнений, що пишуть їх самі аніматори, або менеджери. Ну не можна не помітити такі явні огріхи.

Дуже надіюсь, що мій відгук відібє вам бажання їхати в цей готель.

Фото туриста отеля

Hotel

Фото туриста отеля

Rooms

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Hotel

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Rooms

TRANSLATE
Advantages
немає
Disadvantages
все решта
Added 02.02.17 23:56 (1 804 characters in the review)
Add comment
Complain

16:45 04.02.17

Добрий день. Абсолютно в усьому з Вами згідна! Ми лише вчора (03.02.2017) повернулися з цього готелю - відпочивали там 7 днів. Ми отримали таке ж саме розчарування, як і Ви. Готель тягне максимум на 3* - масимум! Все, що Вами вищє написано - чиста правда! Хоча у нас притеньзій до ремонту в номері та прибиранні було меньше.
Одним словом - готель цей суцільне недорозуміння. Задумка по дизайну гарна. Але АПСОЛЮТНО все в ньому ДЕШЕВЕ! І обшарпане. А персонал (починаючи з адміністраторів рецепції! закінчуючи обслугою в ресторані) - хами!

14:34 10.02.17

Уважаемые Smolianyk
Благодарим Вас за выбор нашего отеля и за время, которое Вы уделили для написания отзыва о Вашем отдыхе.
Целью сети отелей Jasmine Palace Resort & Spa является ежедневное обновление и повышение качества оказываемых услуг..Мы искренне верим, что полученные от Вас замечания и предложения внесут позитивный вклад в нашу работу или укажут нам, что мы находимся на правильном пути.

Надеемся, что Вы еще раз отдадите свое предпочтение и доверие нам, и мы будем рады приветствовать Вас снова в одном из наших отелей.
С уважением,

Менеджмент отеля
Jasmine Palace Resort & SPA
Хургада, Красное море, Египет

Чтобы добавить комментарий, необходимо авторизоваться
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Sign up