АВТОРИЗОВАТЬСЯ НА ПРОЕКТЕ
ADD REVIEW ABOUT HOTEL
Sign up: 13.04.13
Countries, cities: 5 / 12
Reviews: 5
Comments: 0
Readership: 3796
Photos: 2
Vacation as a With family in
July 2015
20.07.15 - 30.07.15
- Recommend this hotel

2.7

3 accommodation

2 service

3 food

 
Correct review - affects rating

Щур в кімнаті (рус. – Крыса в комнате; Eng. – Rat in the room)

Ми відпочивали сім’єю: я з чоловіком і двоє дітей ( 7 і 12 років). Їхали машиною, тому, заїхавши в м.Еленіте, почали шукати стоянку для машин. Готель, на жаль, своєї парковки не має. Парковка виявилась недешева – 12 левів за добу, за 10 ночей нам нарахували – 64 євро. Парковщик подзвонив в наш готель і за нами приїхав електромобіль, котрий завіз нас з сумками на рецепцію, а потім – в наш номер. Як правдиво пишуть люди у відгуках, номер потребує ремонту, але ми були до цього готові і не звертали уваги, оскільки не планували багато часу проводити в кімнаті. Зате нам дуже сподобався вигляд з балкону – прямо на море, хоч наш номер 505 знаходиться на другій лінії.

В перший день речі розкладати по шафах та тумбочках часу особливо не було, тому кульок з печивом, котре ми брали в дорогу, залишився стояти на підлозі. Яке ж було наше здивування, коли на другий день зранку ми помітили дірку в кульку (фото додаю) та погризене печиво! Балкон на ніч ми не закривали, бо любимо свіже повітря, а ніч була дуже тепла, приємно було чути шум морського прибою. Крім того, вікна чи квартирки в номері немає. Кульок з печивом ми сховали в шафу на верхню поличку, і на другу ніч спокійно лягли спати з відкритим балконом. Посеред ночі я раптово прокинулась від того, що якісь тоненькі гострі зуби стискають мій вказівний палець!.. Я почала кричати: «Миша! Миша!» і перескочила на половину ліжка чоловіка. Він прокинувся, зістрибнув з ліжка, побіг на балкон і ще встиг побачити величенького щура з довгим хвостом, який втікав. Очевидно, щур в пошуках чогось їстівного заліз на тумбочку коло ліжка, над якою звисала моя рука. Потім ми з’ясували, що щур живе (або ж частенько буває) під дахом номеру, що знаходився під нами. Оскільки цей номер був на першому поверсі, а ми – на другому, то дах першого поверху був на одному рівні з нашим балконом. Пізніше мій чоловік ще двічі бачив щура, який виглядав з-під даху і навіть пробував сфотографувати його мордочку (фото додаю). Також щура бачив наш сусід по балкону – поляк, який часто любив курити на балконі. Звичайно, що ми звернулися до адміністратора рецепції з цією проблемою – старшої жінки-блондинки в окулярах. Поспілкувавшись з фронт-менеджером, вона безапеляційним і навіть виклично-зухвалим тоном заявила нам, що це – не щур (рус. – крыса), а «сисєл» - болгарська лісова тварина. «Ми не можемо його вбити, тому що наш готель – це еко-готель, - також наголосила вона, - але наш фронт-менеджер сьогодні з самого ранку викликав екологів і вони прокопали прохід, щоб сисєл по ньому пішов геть». «Як прокопали прохід? - здивувалась я. – Він же живе на даху!» «Ну… Зробили прохід» - відкоригувала вона свою побрехеньку. В тому, що це була побрехенька, ми дуже швидко переконались, тому що мій чоловік після цього на даху нижнього балкону знову бачив щура. Також він випадково почув розмову інших гостів готелю, котрі згадували слово «rat» - англійською «щур». Мій чоловік знайшов через телефон в Інтернеті фото сисєла і фото щура, підійшов до тієї адміністраторки рецепції, показав їй дві фотки і сказав, що це – дві великі різниці. Хвіст сисєла пухнастий, як в білки, а він чітко бачив щурячий голий довгий хвіст. Вона не знайшла, що сказати. Звичайно, що враження від цієї історії були дуже неприємні, і надалі ми спали з закритим балконом.

Однак історія зі щуром в нашій кімнаті не змогла повністю зіпсути наш відпочинок. Територія комплексу готелів Victoria Group, до якого належить Elenite Villas, дійсно дуже гарна, зелена, з великою кількістю дерев (в т.ч. пальм, бананових, фігових дерев), квітів, птахів (бачили навіть колібрі), басейнів, барів, лавочок та інших відпочинкових зон. Море надзвичайно близько і до готелю, і до ресторану, його видно практично звідусіль. Це безумовно великий плюс. Харчування – досить пристійне, хоча здивувала відсутність в ресторані кави на обід та вечерю. Проте ми знайшли вихід – ходили пити натуральну, дуже смачну каву в лобі-бари сусідніх готелів Royal Bay та Royal Park (безкоштовно). Морозиво – цілий день без обмежень в кондитерській. Багато фруктів. Смачні супи. Також ми відвідали два ресторани Аля-карт (болгарський та середземноморський) – взагалі не сподобалось, не варто йти. Болгарський – дають повністю ту ж їжу, що й в основному ресторані щодня. Середземноморський – неприємно вразили звичайнісінькі крабові палички в якості основної страви, а також салат з морепродуктів: якісь сирі, без жодного смаку, приправ, якогось спеціального приготування. Діти навіть подумали, що вони живі.

Я відвідувала аква-аеробіку, чоловік – пляжний волейбол. Діти були у захваті від аквапарку Atlantida. По території комплексу їздив дитячий червоно-чорний поїзд з веселим водієм-аніматором – каталися на ньому. Відвідували безкоштовні вечірні шоу-програми: деякі були дуже вдалі (болгарські народні танці, королева Єгипту). Також були платні шоу (10-20 левів), але ми на них не ходили. Каталися на яхті до Несебру (25 левів – дорослий, 10 левів – дитина).

В цілому відпочинок сподобався, я б рекомендувала комплекс Victoria Group знайомим і приїхала б ще раз сюди, але, можливо, не в Elenite Villas, а в Royal Bay чи Royal Marina.

Фото туриста отеля

Rooms

Щур погриз кульок з печивом

Фото туриста отеля

View from the room

Мордочка щура

TRANSLATE
Advantages
велика гарна територія перша лінія моря безкоштовні шезлонги і парасольки на пляжі та коло басейнів морозиво цілий день без обмежень великий гарний аквапарк
Disadvantages
відсутність власної безкоштовної автостоянки щурі та мурахи на території готелю погане прибирання в номері або ж його відсутність
Added 03.08.15 19:26 (5 117 characters in the review)
Add comment
Complain

11:00 04.03.16

Мне вот интересно для кого написан этот отзыв. Наверное для самих же себя. Ни одного слова не понятно. А вообще сайт то русский.

20:14 10.04.16

Конкуренты гадость пишут

23:56 14.04.16

Мне отзыв очень понравился. Ну не по-русски конечно, ну как смогли, так и написали. Зато очень смешно и все понятно. Приехали на машине, денег за стоянку содрали с них много. Отель старый и требует ремонта, а в остальном территория и море им понравилось. В общем то, если б не ЩУР, то ...хихи все было бы хорошо. Только вспомнить было бы нечего, а так с приключениями отдохнули. Про тетку-брехунью с рецепшена, смешно очень. Поймали, можно сказать ее на брехне. Ну вот нечего людям врать!!! Молодцы что доказали ей , что она врунья.

Чтобы добавить комментарий, необходимо авторизоваться
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Sign up