АВТОРИЗОВАТЬСЯ НА ПРОЕКТЕ
ADD REVIEW ABOUT HOTEL
Sign up: 19.08.14
Countries, cities: 1 / 1
Reviews: 1
Comments: 1
Readership: 647
Photos: 4
Отзыв об отеле Club Calimera Imperial Resort (отель был переименован 01.05.21)
Vacation as a couple in
August 2014
07.08.14 - 17.08.14
- Recommend this hotel

4.7

5- accommodation

5- service

5 food

 
Correct review - affects rating

Всім привіт. Відпочивала в цьому готелі з 7 по 17 серпня з...

Всім привіт. Відпочивала в цьому готелі з 7 по 17 серпня з хлопцем і хочу поділитись враженнями.

Все по порядку. Приїхали ми в 6 ранку а заселення в 2 дня. Самі розумієте змучені з дороги і хочеться засилитись як можна скоріше. В них є такий сервіс, що дозволяє раннє заселення при наявності вільного номера, коштує він 30 левів. Засилились ми в 10 ранку. Замовляли номер з видом на море, і не пожаліли. Номер прекрасний, ліжко величезне, балкон просторий, 7 поверх і вигляд з балкону вражає. Готель чистенький, рушники кожного дня міняють. Персонал приємний, говорять на російській всі, тому в разі виникнення якихось питань проблем не буде.

Я читала тут коментарі по кухню їхню і комусь не подобалось... Я так смачно ще ніколи не їла. Вибір такий що очі розбігаються. Страви не повторюються взагалі (ну окрім салату грецького і фрі). На сніданок окрім шведського столу ще й 2 поварі при тобі роблять все що забажаєш... омлет з чим хочеш, млинці з любими поливками... На обід 2 види супів, декілька видів мяса, риба червона була (моя улюблена), шашлики ... не перерахую все що там було бо і не згадаю. Окрім цього всього на територіє є ще бар, де можна поїсти і не в визначені години. Нопої теж різноманітні.... І води і соки і кава чай і коктейлі а території готелю.. Одним словом кухня неперевершена!.

Басейн не великий, але місця ніколи не бракувало. Аніматори веселі, зарядки, аеробіка, баскетбол, з дітьми сиділи, дитячі дискотеки були, конкурси різні. Сумувати не дадуть!

Пляж від готелю теж є, але лежаки там платні. Море перший тиждень нашого приїзду було чистеньке, але в останні дні вже зявились водорослі... але таке тепле, що ми там плавали годинами. На пляжі ми перекатались майже на всьому що там було :) Найбільше вразив парашут, неймовірні відчуття. Раджу попробувати!

Єдиним недоліком цього готелю є те, що до центру далеко. Перший день ми йшли пішки, то вийшло десь годину.. Але потім взнали що там їздять такі паравозики прямо від нашого готелю, коштує 3 лева з людини. Вони до 12 ночі тому і цей недолік не зіпсував нам відпочинок. Ми були перший раз в Болгрії і не знали що до чого, тому центр Сонячного беегу нас вразив. Стільки розваг що і не знаєш куди спочатку піти. Звичайноо ціни не дуже дешеві на різні атракціони, але ми всетаки потратились і не пожалаліли! До Несербу від готелю десь 10 пішки (але і туди паравозики їздять)... обовязково відвідайте це старе місто!

Загалом готель класний, в мене хлопець дуже перебірливий, але навіть йому все сподобалось. Раджу поїхати туди. Задоволена відпочинком на всі 100 і це перш за все завдяки готелю!

Фото туриста отеля

Hotel territory

наш басейн

Фото туриста отеля

Animation

танці в басейні

Фото туриста отеля

Animation

еаробіка

Фото туриста отеля

View from the room

вид з балкону, 7 поверх

TRANSLATE
Added 19.08.14 10:14 (2 586 characters in the review)
Add comment
Complain

22:24 19.08.14

Вечером тепло было? Брать с собой тёплые вещи? спасибо

16:36 21.08.14

1 день було прохолодно під час нашого відпочинку. Але коли ми їхали назад то почалась гроза і було досить холодно. Щось тепле краще взяти

Чтобы добавить комментарий, необходимо авторизоваться
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Sign up